A biorezonanciás kezelés energetikai programjai

Inzulinrezisztencia kezelése

Az inzulinrezisztencia sajnos lassan az egyik legelterjedtebb betegséggé válik. Például a magyar lakosság több mint a negyede érintett bizonyos felmérések szerint. Azonban az inzulinrezisztencia kezelése igenis megoldható. A gondot az jelenti, hogy rengetegen nem is gyanakodnak erre a betegségre, és a megjelenő tüneteket valami mással asszociálják.

Érdemes hát megismerni a jeleket. Az inzulinrezisztencia tünetei közé sorolható a levertség, szorongás, hajhullás, erős szőrnövekedés, menstruációs zavar, a policisztás ovárium szindróma, a memóriazavar és a koncentrációképesség gyengülése, illetve a verejtékezés és szapora szívverés.

Ha valaki ezek közül minimum hármat tapasztal magán, akkor elég valószínűnek mondható, hogy ebben a betegségben szenved. A természetes kezelési módokat választó személyek gyakran döntenek a biorezonancia mellett. Az inzulinrezisztencia kezelése ezáltal hatékony és gyors lehet.

Az inzulinrezisztencia kezelése alatt és után, mivel ez teljesen naturális módon történik, teljesen elfelejtető a sok mellékhatás, ami gyakran a gyógyszerek szedése után jelentkezik. Ezért is annyira csábító sokaknak ez a megoldás. A biorezonanciás kezelés kiválóan alkalmas ezen kívül a test állapotának felmérésére és a rezgések helyreállítására.

Nem szabad elfelejteni, hogy valaki csakis akkor lehet egészséges, ha a testének a rezgései harmóniában vannak. A biorezonanciás kezelés egyik eredménye a stressz és fájdalom csökkentés. Ez számtalan módon megmutatkozik. Ide sorolható például a sérülés, fájdalom megszüntetése, az anyagcsere, emésztés és hormonháztartás rendbe hozása, illetve a rugalmasság, koordináció, immunstimulálás rendezése.

A biorezonanciás kezelés speciális programokra épül, akárcsak a szakrális energia, relaxációs tréning, súly kontroll. A biorezonanciás kezelés és vizsgálat sokaknak azért csábító, mert ezáltal az ezt végző szakember nem kell tűvel vagy bármilyen eszközzel a páciens testébe behatoljon. Az is az előnyök közé sorolható, hogy a biorezonancia készülék kényelmes. A csuklóra, bokára és a fejre helyezett pánt segítségével gyors energetikai tesztet végez.

Print Friendly, PDF & Email