Családi tekerés összecsukható kerékpárral

Összecsukható kerékpár

A bringázás azon tevékenységek közé tartozik, amelyek felfrissítik a testet és a lelket, de néha terhet ró az ember vállára. Amikor például egy kiadós tekerés után fel kell szállni a zsúfolt tömegközlekedési eszközre vagy más módon kell megoldani a bringa szállítását, akkor jól jöhet az összecsukható kerékpár. Ezek a modellek az innovatív technológia eredményeiként születtek meg és azt a célt hivatottak szolgálni, hogy a kerékpározás zavaró tényezők nélkül, a lehető legnagyobb kényelemben teljen.

Ennek a megvalósítása sokszor nem egyszerű feladat. Főként városi környezetben, ahol adott esetben szükség lehet más járművek igénybevételére is. A kerékpár tárolását, illetve szállítását gyakran meg kell oldani valahogy. A zsúfolt buszokra szinte lehetetlen felvinni a hagyományos kialakítású bringákat, hiszen sokszor még állóhely sincs. Az összecsukható kerékpár kis helyen elfér, ami lehetővé teszi, hogy bárhol könnyedén el lehessen helyezni anélkül, hogy zavarna vele másokat. Amennyiben gyakran biciklizik a gyermekével, akkor biztos észrevette már, hogy milyen ügyesen tud tekerni. Az idő előrehaladásával azonban szükség lehet a kerékpárcserére. Az ideális eszköz kiválasztásával kapcsolatban, a gyerek bicikli méretek a mérvadóak. Ezek az általános szabványoknak megfelelően kerültek kialakításra, így biztos lehet benne, hogy az adott korosztályúaknak tökéletes választásnak bizonyulnak. Köztudott, hogy a kicsik hamar kinövik a nekik vásárolt darabokat, ez azonban még nem jelenti azt, hogy jobb, ha az olcsóbbakat választja.

A magas minőségű gyermek kerékpárok lehetővé teszik a számukra, hogy ők is kényelmesen, természetes testtartásban tudják használni az eszközeiket. A gyerek bicikli méretekről nem érdemes megfeledkezni, ugyanis ezek támpontot jelenthetnek a vásárlás alkalmával. A megjelölt korosztály mellett azt is érdemes figyelembe venni, hogy mekkora a gyermek lábhossza a combtőtől a talpig bezárólag. A 12-es bicikli méret például már 2-4 éves kortól ajánlott 35-42 cm lábhossz esetén.

Print Friendly, PDF & Email