Hatékony arctisztítás a Zeitgard készülékkel

Arctisztítás

Már kiskorunkban megtanuljuk, hogy minden reggel felkelés után arcot kell mosni. Azonban fontos a megfelelő módszer kiválasztása, hogy a szennyezett arcfelületet hatékonyan tisztítsuk meg. Manapság az arctisztítás számos eljárással megoldható, hiszen a nevezetes gyártók rengeteg kozmetikumot dobnak a piacra e célból. A tökéletesen tiszta arc az ápolt megjelenés alapja.

A szennyeződést ugyanúgy okozhatja a külső környezet, mint a bőr természetes izzadása. Az arctisztítás során eltávolítjuk a baktériumokat, a porszemcséket, a zsírokat és az elhalt hámréteget is. Mindezek képesek beivódni a pórusokba, ezzel meggátolva a bőr lélegzését.

Nem is gondolná, hogy mennyi minden képes megtelepedni az arcán, ezzel szennyezve a bőrét. A modern Zeitgard készülék kiválónak bizonyul az arctisztítás terén, ugyanis két technikát egyesít: a rezgés- és az antibakteriális „MicroSilver” technológiát. A kézi eljárással ellentétben, a szerkezet 10-szer hatékonyabban tisztítja az arcbőrt. Használata nem vesz sok időt igénybe, és biztosítja a tiszta pórusoktól sugárzó arcot.

Print Friendly, PDF & Email