Hiteles vagy hivatalos fordítás?

Fordítás árak

A kuncsaftok előszeretettel döntenek olyan fordítóirodák mellett, ahol egyszerre adott a reális ár, a kifogástalan nívó és a gyors ügyintézés. Ezek közül, a legtöbb esetben a fordítás árak azok, amelyek a legfontosabbnak bizonyulnak. De amikor a tökéletesség a cél, akkor nem szabad megfeledkezni a másik két lényeges adottságról sem.

A Bilingua sikerének titka pontosan az, hogy ezt a három tulajdonságot egyszerre garantálja. A régóta ezzel a céggel fordító személyek tudják, hogy itt a fordítás árak jutányosak, a kézhez vagy e-mailen kapott fordítások kitűnőek és a megrendelés elfogadása is villámgyorsan történik. Ezek mind olyan jellegzetességek, amelyekre a Bilingua méltán büszke.

Ezeknek is köszönheti ez a cég a népszerűségét. Természetesen a fordítás árak itt is, akárcsak sok más helyen, három fő dologtól függnek. Először is a nyelvtől, aztán az adott dokumentum, irat vagy akármilyen szöveg nehézségétől és végezetül a határidőtől. Teljesen érthető okok miatt, a fordítás árak magasabbak akkor, amikor az ügyfél a lehető leghamarabb akar hozzájutni ahhoz a lefordított szöveghez, amelyiknek a nyelvezete nehéz és még ráadásul mongolul, dánul, svédül vagy éppen norvégul van.

Az ennél a vállalatnál elkészített hivatalos fordítás nemcsak Magyarországon lesz elfogadva, hanem számos egyéb országban is, akárcsak Németország, Franciaország, Belgium, Olaszország, Ukrajna vagy épp Portugália. Ami sok klienst érdekel ezen kívül, hogy miként derül ki, hogy valakinek a hivatalos fordítás vagy a hiteles az, amelyikre szüksége van? Erre úgy lehet a legkönnyebben rájönni, hogy a megrendelő megérdeklődi a befogadó intézménytől, hogy milyen típusú fordítást is szeretne.

Abban az esetben, ha a szóban forgó intézmény elfogadja a fordító iroda által készített hivatalos fordítás fajtát, akkor igenis érdemes a Bilinguához fordulni. A szegedi fordítóirodánál a hivatalos fordítás angol, francia, olasz, orosz, spanyol, ukrán, szlovák, román, cseh, lengyel és még mongol, svéd, norvég, dán nyelvekre is történhet. Megéri hát ezt a neves céget választani, amelyikben mindig teljes mértékben meg lehet bízni.

Print Friendly, PDF & Email