Tejsavó fehérje izolátum

Akik valóban komolyan akarják venni a testépítést, jól teszik, ha megfogadják a tapasztaltak tanácsát, és az edzések előtt kicsit beleolvasnak az ezzel kapcsolatos cikkekbe, amelyek kitérnek a nagyon fontos étkezésre és tápanyagbevitelre is.

Sok helyen a szakértők megkérdőjelezhetetlenül állítják, hogy a tejsavó fehérje izolátum az egyik legfontosabb része az edzésnek. Természetesen, a teljes siker, gyors és egészséges fejlődés érdekében ezt nem csak az edzések napján kell szedni, hanem akkor is, amikor az izmok regenerálódnak, kicsit pihennek és visszanyerik az erejüket. Kutatások is bebizonyították már, hogy a tejsavó fehérje izolátum a savófehérje legtisztább és legkoncentráltabb formája, ami elképesztő módon, körülbelül 90% fehérjét és csak igen kevés zsírt és laktózt tartalmaz.

Mindenki egyetért abban, hogy a ma kapható termékek közül ez az egyik legideálisabb edzés utáni fehérjefajta. Azért is igaz ez, mert ennek az emésztési, felszívódási és a hasznosulási sebessége magasabb, mint bármilyen egyéb produktumnak vagy ételnek.

Print Friendly, PDF & Email