Kutyaeledel kisebb és nagyobb ebeknek

Kutyaeledel változatosan

A kutyáknak éppen úgy szükségük van tápláló ételre, mint a gazdiknak. Ők is szeretik a finom falatokat, ezért törekedjünk a változatosságra a kutyaeledel kiválasztásánál. Főleg a kezdő kutyatartók bizonytalanok még a megfelelő étrend összeállításában, hiszen csak annyit tudnak, hogy van száraz kutyatáp és konzerv, nem túl járatosak még ebben a témában.

Pedig ezen kívül jó néhány szempontra érdemes még odafigyelni annak érdekében, hogy a kutyus harmonikusan fejlődjön, aktív és egészséges maradjon, még “senior” korában is. Ezért érdemes a kutyaeledel beszerzését korcsoport szerint megejteni. A kölyköknek a “junior” tápok valók, az idősebbeknek pedig a “senior”.

Az sem mindegy, hogy mi az állat élettere. A kintieknek más szükségleteik vannak, mint a lakásban tartott állatoknak. A megfelelő kutyaeledel megvásárlásánál vegyük figyelembe a kutyus egészségi állapotát, hiszen lehet, hogy az antiallergén változatra lesz szükség. A webtap.hu webáruházban minden ilyen kutyaeledel megtalálható. Számos márka különböző termékei között válogathatunk.

Print Friendly, PDF & Email