Amaretto ár

Léteznek beszédes nevű ételek és italok. Ezeknek a nevük nagyon sokat elárulnak az italnak az ízéről és aromájáról. Az Amarettó ár szempontjából a drágább italok közé tartozik, de ez nem véletlenül van így. Ahogy a neve is mondja, a szerelmesek itala, amit valószínűleg keserédes íze miatt kapott.

Vagyis olyan, mint a szerelem, ami néha mézédes, máskor pedig rengeteg keserűsége származik belőle az embernek. Bár mandulalikőrnek is szokták nevezni, de nem mandulából készül. Csupán cukor, alkohol, színezék: karamell és aroma képezik az összetevőit.

Érdekessége, hogy minőségét korlátlan ideig megőrzi, így nem kell tartanunk attól, hogyha 1-2 éven belül nem fogyasztjuk el, akkor megromlik. Évek múlva is elővehetjük és egy fontos alkalmat megünnepelhetünk vele. Családi és baráti összejövetelek hangulatát teremtheti meg, ha beszélgetés közben koccintgatunk egymás egészségére. A 4110 forintos Amaretto ár sokaknak egy kissé magasnak tűnik, de ha valami izgalmasat szeretnénk kóstolgatni, akkor megéri rászánni a pénzt.

Print Friendly, PDF & Email