Réz gyertyatartó

A gyertya bárhol meghitt, intim hangulatot tud teremteni. Akár az otthonunkban, akár egy étteremben vagy kávézóban, wellness-intézményben is kellemes kiegészítő a gyertyatartó.

Manapság nagyon gazdag a felhozatal ezen a téren is, hiszen a vásárlók igényei, stílusa évről-évre változik. A formatervezésben manapság igen felkapott a vintage stílus, de az igazi örökzöldnek a minimalista számít. Az egyszerű, letisztult vonalak és színek, az anyag és a geometriai formák által hívják fel magukra a figyelmet. A barthahandmade.hu termékei éppen e stílus jegyében születtek. A gyertyatartó is az elegáns, finom formákkal, valamint az igényes anyagfelhasználással hódít.

A túlcicomázott bútorok, használati- és dísztárgyak az utóbbi időben sokat veszítettek a népszerűségükből, mivel ezek nem harmóniát hoznak létre, hanem káoszt. A barthahandmade.hu-nál megvásárolható a henger alakú gyertyatartó, a gyertyatálca különböző méretben, valamint a különböző formájú mécsestartó. Vigyen Ön is stílust és bensőséges légkört otthonába, irodájába!

Print Friendly, PDF & Email