Mennyibe kerül egy papír porzsák?

papir porzsak
Papír porzsák

A mai porszívókba a legtöbben már inkább mikroszálas porzsákot vesznek. Ennek egyik oka, hogy a papír porzsák felett kissé eljárt az idő. Persze még mindig vannak olyan hölgyek, akik régebbi típusú porszívóval rendelkeznek, és ezért inkább ezt a típust részesítik előnyben.

A hdplanet.hu weboldalon leadhatják a megrendelésüket, hiszen itt 3-féle papír porzsák is kapható. Az ára nem magas, hiszen jelenleg alig több, mint 3 ezer Forintért cserébe lehet megvásárolni.

A használata hosszú időn át lehetséges. A Lux, a Philips és az Electrolux készülékeihez passzol elsősorban. Egy csomag összesen 10 papír porzsákot rejt, valamint található benne egy mikroszűrő is.

A honlapon elolvasható, hogy pontosan melyik modellek esetében lehetséges a vásárlás. A kiszállítás gyorsan megtörténik, tehát nem kell sokáig szüneteltetni a házimunkát a papír porzsák hiánya miatt. A termékekre 12 hónap garancia érvényes. A kérdések a termék alatt tehetőek fel a webshop üzemeltetőinek. Megtekinthető a korábbi vásárlók a véleménye is.

Print Friendly, PDF & Email