Táskarugós matrac

A mai rohamos fejlődésnek köszönhetően, már egyre kényelmesebb termékeket fejlesztenek ki a cégek, amelyek megkönnyítik az ember mindennapi életét. Ilyen például a táskarugós matrac is, ami a hagyományosokkal ellentétben, jóval többet kínál.

Ennek a szerkezetnek az erőssége, hogy amíg egy bonellrugós kivitelezés körülbelül kétszáz rugót tartalmaz, addig ez a típus ennek a kétszeresét vagy háromszorosát is biztosítja. Ez persze ahhoz vezet, hogy hihetetlen kényelmet tud garantálni, mivel remekül felveszi a test vonalát, ezért nem fog reggel hátfájással ébredni.

A táskarugós matrac nagy előnye tehát abban rejlik, hogy a használó súlya nagyon sok rugón oszlik el, ezért hosszantartó és a kis zsákoknak köszönhetően, nagyon minimális a rugók közötti mozgásátadás. Tehát soha nem fogja megérezni azt, ha a partnere testhelyzetet cserél, mert azon a részen, ahol Ön alszik, változatlan marad a matrac. Persze nemcsak a kényelemért, de az egészségért is megéri az ilyen prémiumkategóriás termékekbe befektetni.

Print Friendly, PDF & Email