A protein chips egészséges finomság

Protein chips

Sokunk egyik kedvenc nassolnivalója a burgonyaszirom. Finom, ropogós és sajnos rendkívül egészségtelen. Azoknak, akik odafigyelnek a diétájukra, esetleg szeretnének néhány fölösleges kilótól megszabadulni, jó megoldásként szolgálhat a hagyományos chips helyettesítése az egészséges protein chips nassolásával.

Ha Ön is számolja a kalóriákat, gondosan odafigyel a napi megfelelő tápanyagbevitelre, a termék még ellenállhatatlanabbá válhat, hiszen beilleszthető a legszigorúbb étrendbe is. A protein chips alacsony szénhidráttartalommal és magas fehérjekoncentrációval rendelkezik, így izmaink növekedésében is nagy szerepet vállal.

Testépítőknek, egészséges életmódot követőknek a szokványos típus kerülendő, mivel a rengeteg sót, egyszerű szénhidrátokat és rossz zsírokat tartalmazó nyalánkság káros hatással bír a szervezetünkre és meggátolja a kívánt fogyást. A protein chips fogyasztása ellenben más, egészségesebb szintekre emeli a nassolást, így akár egy nehéz edzés után is bátran és büntetlenül belemarkolhatunk a zacskóba.

Print Friendly, PDF & Email