Tűzőgép ár

A tűzőgép manapság már nem hiányozhat egyik irodából, hivatalból, gyógyszertárból, ügynökségből stb. sem. A tűzőgép ár sok mindentől függ.

Egyrészt attól, hogy honnan vásároljuk, másrészt, hogy milyen márkájú, egy további tényező pedig a termék tudása, tulajdonságainak palettája. Ezért egyáltalán nem túlzás azt állítani, hogy a pár száz forintos darabtól eljuthatunk árban a százezer forint feletti termékig. Ez a firkabox.hu irodatechnikai webáruházban is így van. A minősége a pár száz forintosnak is megfelelő, de nyilván korántsem tud annyit, mint a jóval drágább társa. Ebben a webáruházban óriási választékban kapható ez az eszköz, de lássuk, hogy itt mi alapján változik a tűzőgép ár. A legolcsóbb az ezer forint alatti MAX HD-10K kisebb tűzőgép.

A HD-3DF már közepes árkategóriában mozog, kb. 30 000 forint, viszont a legideálisabb irodai asztali tűzőgép. Egy nagyobb ugrás a tűzőgép ár tekintetében az elektromos tűzőgépeket illeti, ahol már százezres nagyságrendekről is beszélhetünk. Ezek teljesítménye azonban valóban egyedülálló.

Print Friendly, PDF & Email