A biztonsági kamera már alapvető szükséglet

biztonsági kamera
Biztonsági kamera

A biztonság érzése, a Maslow piramisban is előkelő helyet kapott és nem véletlenül, hiszen ez egy olyan alapvető dolog, ami minden embernek jár. Ezért is érdemes otthonra a biztonsági kamera felszerelésére voksolni, amivel mindig pontosan tisztában lehet azzal, hogy mi történik az otthonában.

A linken pedig egy olyan modellt talál, ami egy nagyfelbontású, széles látószögű, mozgásérzékelős darab, amin ingyenes mind a felhő alapú, mind pedig a biztonsági tárolás. Sőt, a készítők még ennél is tovább emelték a szintet, így a biztonsági kamerát éjjellátó üzemmóddal is ellátták, ami egészen 5 méterig tisztán látja, hogy mi történik körülötte.

Ezen felül pedig felismeri az olyan eszközök hangját is, mint a szénmonoxid vészjelző vagy éppen a füstérzékelő. Sőt, az internetes elérhetőségnek köszönhetően, a biztonsági kamera pontosan tudja azt is, hogy Ön otthon van-e vagy sem, így pedig garantáltan nem fog felesleges riasztást kapni, hiszen a termék csak akkor jelez, amikor az valóban indokolt. Ráadásul az ára is kedvező!