A bokalánc viselésének jelentése régen

A bokaláncnak története van
A bokaláncnak története van

A régi indiai falfestményeken, ábrázolásokon a nők rendkívül díszített öltözékben és számtalan értékes lánccal, gyűrűkkel, egyéb csecsebecsével voltak ékesítve. Az indiai filmekben ez még ma is tetten érhető. Indiai eredetekhez vezethető a bokalánc története, ahol hasonló jelentése volt, mint egy mai jegygyűrűnek. Vagyis, amikor egy lány ilyet kapott, akkor ez azt jelentette, hogy le volt foglalva, vagyis egy legénynek komoly házasságkötési szándéka volt vele.

Nyilván, hogy ma már nem bokaláncot ajándékoz egy ifjú a kedvesének, ha el szeretné jegyezni, azonban a szóban forgó ékszer napjainkban is a nőiességet, a könnyedséget és a finomságot juttatja kifejezésre, amennyiben érvényesülni tud a hatása. Számtalan variációja létezik, így mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőt, vagyis a saját stílusához legközelebb állót, főleg ha a megfelelő helyen keresgél. A www.schmuckekszer.hu internetes felületen a ma megtalálható bokalánc típusok szinte mindegyikét szemügyre veheti. Legyen szó fehér, sárga vagy rosé aranyból készült modellről, matt vagy fényes felületről, egy- vagy többsorosról, sodrott kialakításról vagy éppenséggel egyszerű szemkötésről, vékony, masszív, üreges szemekből, itt mindenből széles választékot talál. Számtalan trükk létezik arra nézve, hogy miként tudhatja meg lebukás nélkül, hogy kedvese szereti a bokaláncokat vagy sem. Amennyiben igen, akkor melyik típust favorizálja.

Csupán a fantáziát kell egy kissé szabadjára engedni és könnyűszerrel kiderítheti, hogy szerelme melyiket kedveli leginkább. Ezek után Önnek egyetlen feladata marad csupán, mégpedig megvásárolni azt a bokaláncot, ami biztosan örömet szerez majd. Tehát, ha közeledik élete párjának a szülinapja vagy a házassági évfordulójuk, esetleg valamilyen más közös ünnepnapnak a dátuma, akkor ne vacilláljon tovább, hanem mielőbb keresse fel a fent említett weboldalt és rendelje meg a kedvesének a tökéletes ajándékot! Gondoskodjon arról, hogy az ünnepük kivételes és felejthetetlen pillanatok sokasága legyen, ami megerősíti az Önök között lévő köteléket!