A diétás csoki nem csak finom

diétás csoki

A cukros desszertek fogyasztása hízást eredményez, ráadásul az egészséget is károsítja. Ám a tudatosan étkezők nem kell lemondjanak a nyalánkságokról, hiszen a diétás csoki nagyszerű alternatívája az édességeknek. Amellett, hogy alacsony a kalóriatartalma, hangulatjavító és energizáló hatása miatt is közkedvelt.

Cukor helyett természetes édesítőket tartalmaz, amelyek értékes élelmi rostokkal, ásványi anyagokkal, vitaminokkal gazdagítják. A csokoládé alapját képező kakaó bővelkedik antioxidánsokban is, amelyek a káros szabadgyökök elleni védekezés jelentős segítői. Ezen kívül, a magas koffein- és teobromin-tartalom serkenti az agyműködést és a koncentrációs képességet, a flavonoidok a szív- és érrendszeri betegségek megelőzésében hasznosak, a magnézium pedig a stressz ellen hat.

A változatos ízű Simply Keto étcsokoládék alkalmasak mindennapos fogyasztásra, jótékony hatást gyakorolnak az általános egészségre és a közérzetre. A diétás csoki fogyókúrázók, életmódváltók, cukorbetegek ideális nyalánksága.