A fiúk és a lányok kedvenc eszköze az itatópohár

itatópohár

Önállóan megtanulni inni nemcsak a gyermeknek, hanem a szülőknek is kihívást jelent. Ami a felnőtteknek olyan egyszerűnek és természetesnek tűnik, az a kicsik részéről nagy erőfeszítést igényel. Miután a baba búcsút mondott a cumisüvegnek, az étkészlethez hozzáadható egy itatópohár.

Az elmúlt években számos új lehetőség jelent meg ebben a termékkategóriában, ezért a szülőknek nem árt tisztában lenni vele, hogy mire kell odafigyelni vásárlás előtt. A gyerekek mindent másképp érzékelnek, mint a felnőttek. Az ő világuk tele van csodákkal, mesékkel és élénk színekkel. Pontosan ilyen vidám és színes konyhai eszközökre van szükségük. Hiszen egy Micimackós vagy Mickey egeres itatópohárból gyümölcslevet vagy vizet inni sokkal kellemesebb.

A megnyerő külső mellett, a biztonság és a könnyű használat is fontos tényező. A választás során az anyag, a súly és forma, valamint a kapacitás is mérvadó szempont. A leggyakrabban használt itatópohár anyaga műanyag és ütésálló üveg. Ezek ideálisak utazáshoz és kempingezéshez is.