A fogpótlás miatt diszkomfort nem alakul ki

fogpótlás
Fogpótlás

Az idegentest érzete a szájban, akkor szokott kialakulni, ha valamilyen változás megy végbe a fogakon. Talán el sem lehet képzelni azt, hogy a fogpótlás valójában milyen kellemetlenségeket szülhet.

Ha mindenféle problémától mentes korona és híd felhelyezést szeretne, akkor látogassa meg a Dental Center Kelemen weboldalát, ahol sokféle lehetőség áll rendelkezésre! Ma már a klasszikusnak mondott beavatkozásokat sem teljesen úgy csinálják, ahogyan régen. A fogpótlás nem kell rossz dolgokat hozzon magával, így ebben az esetben nem kell túlságoson megszenvedjen a szépségért, ahogyan az a közhelyben is elhangzik.

A cirkónium-oxid anyagot az űriparban használják, viszont a kiváló tulajdonságai miatt már a fogászatban is. Az orvosok ma már nagy hangsúlyt fektetnek a tökéletes kialakításra és ezért a fogpótlás személyre szabott. Vállas előkészítéssel preparáják a fogat a koronához, így az ínygyulladás elkerülhető. A precíziós lenyomat pedig azért felel, hogy a fogak formája egyáltalán ne változzon, viszont a külső réteg porcelánból van.