A Gal D3 vitamin cseppenként fogyasztható

gal d3 vitamin

Ma egyre többet beszélünk a vitaminokról, amiért a test is hálás szokott lenni. A Gal D3 vitamin formabontó ötlettel állt a felhasználók elé, amit a gyerekek is meg szoktak köszönni.

Ha kapásból kéne válaszolnod arra, hogy mi a legrosszabb a vitaminokban, akkor lehet, hogy Te is a méretüket mondanád, hiszen nem mindig olyan könnyű lenyelni. Ha pedig egy gyerekkel próbáljuk megetetni, akkor még nagyobb a baj, a kicsik még a kanalas gyógyszereket is kerülni szokták. A D3 vitamin azonban egy kisebb üvegben kapható, ami az orrcsepphez hasonlóan működik, így egyszerűen belecsepegtetjük a szánkba. A Gal D3 vitamint kókuszolaj kivonatban oldották fel, így tényleg nem kell félned az utóíztől, észre sem fogod venni, hogy éppen vitamint szedsz.

Ugyanez igaz a gyerekekre is, nekik szintén pár csepp az egész és már mehetnek tovább. A Gal D3 vitaminból napi 4 cseppet érdemes fogyasztani és nem szabad más folyadékba keverni. Fogyasztásával az immunrendszeredet fogod segíteni, ami rövid- és hosszútávon is jó ötlet.