A gluténmentes liszt támogatja az emésztési folyamatot

gluténmentes liszt
Gluténmentes liszt

Tudatos életmódot követne, de még nem térképezte fel, hogy milyen alapanyagokat iktathatna be az újonnan kialakított étrendjébe? A Szafi Reform megalkotott egy forradalmian új termékcsaládot, amiben számtalan, az egészséges étrend követéséhez szükséges termék megtalálható. A gluténmentes liszt a szervezetre gyakorolt jótékony hatásáról ismert termék, ami elősegíti a megfelelő emésztési folyamatot és nem okoz allergiás tüneteket.

A fehérjékben gazdag keverék ideális alapanyag a péksütemények, a muffinok és a finom desszertek elkészítéséhez. A termék nem tartalmaz hozzáadott cukrokat és szintetikusan előállított ízfokozókat sem, így tökéletesen beilleszthető az újonnan kialakított étrendjébe.

Kiváló a hőkezelt ételek és a szószok sűrítéséhez. A gluténmentes lisztet alkalmazva nem visz be felesleges kalóriákat a szervezetébe, viszont biztosítja a megfelelő tápanyagszükségletet egy vitális életmód fenntartásához. A termék többféle méretű kiszerelésben is megrendelhető az online webshopok árukínálatából.