A hajbeültetés

Forrás: himgeurope.com
Forrás: himgeurope.com

A kopaszodás és hajhullás jóval több embert érint, mint gondolnánk. A férfiak körében ugyan gyakoribb: körülbelül kétharmadukat érinti, de a nőknél sem ritka ez a jelenség: minden negyedik nő küzd a hajvesztéssel. A leghatásosabb és legbiztosabb módszer a probléma megszüntetésére a hajbeültetés.

A hajátültetés során a páciens saját hajszálait ültetik be a sebészek a hajhiányos, kopaszodó területekre. Ezeket a hajszálakat a tarkótájékról nyerik ki, mivel az itteni hajhagymák rezisztensek a kopaszodásért felelős DHT hormonra. Ezt a tulajdonságukat a beültetett területen is megőrzik, tehát nem fognak kihullani, és garantáltan növekedésnek indulnak a beavatkozás után.

Több módszer is választható a hajbeültetés elvégzésére. A HIMG klinikán alkalmazott technikák mindegyike korszerű és mindegyikkel látványos eredményeket lehet elérni. A hajtranszplantációs módszerek közül azonban kiemelkedik az S.H.E., mely a HIMG klinika saját fejlesztése, díjnyertes és ma a legmodernebb hajbeültetési technikának számít. Előnye, hogy semmilyen heget, foltot nem hagy a fejbőrön (ellentétben a F.U.T. és a F.U.E. módszerrel), és általa még sűrűbb frizura érhető el, mivel az eljárás során használt kisebb átmérőjű tű ezt lehetővé teszi.

Ha kopaszodással, hajhullással küzd, keresse fel a HIMG klinikát, és vegyen részt egy hajgyógyászati vizsgálaton. Ennek során kideríthető, hogy mi okozza a hajvesztést, és azt is megtudhatja, hogy mi az Ön számára a legjobb megoldás a hajhullással szemben. Kollégáink csak akkor fogják a hajtranszplantációt javasolni Önnek, ha már semmi más nem használna.

Minőségi hajbeültetés csak a HIMG hajbeültetési klinikától!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük