A múltba invitál a repesztőlakk

repesztőlakk

A letűnt korok stílusos lenyomatát idézheti fel bennünk egy-egy régies megjelenésű tárgy. Aki kedveli az antikolt kiegészítőket és mellette szívesen elmerül az alkotás örömeiben, annak érdemes egy pillantást vetnie a Pentart repesztőlakk termékeire.

Felhasználásukkal bármelyik megunt darabunkat egyedivé varázsolhatjuk. A snassz ékszerdoboz unikális relikviaként ölthet új testet és egy régies megjelenésű vázáért sem kell többé bejárjuk a bolhapiacokat. A repesztőlakk alkalmazása révén, a patinás porcelánok hajszálrepedéseit imitálhatjuk a tárgyakon. A termék két komponensű, így először az elsőt kell felvinnünk a kezelni kívánt felületre, majd a száradást követően jöhet a második réteg. A teljes megkötés után már láthatóvá válnak az egészen finom repedések.

Lényeges információ, hogy a repesztőlakk nem vízálló, így néhány nap elteltével oldószeres lakkal ajánlott átkenni az alkotást. Ezzel pedig meg is tettük az utolsó lépést, hogy egy gyönyörű, antik hatású dekorációban gyönyörködhessünk, ami a saját kezünk munkáját őrzi.