A pH érték mérő ORP ellenőrzésére is kitűnő

pH érték mérő
pH érték mérő

Az állandóan fejlődő technológiának köszönhetően egyre több olyan műszer létezik, amivel nemcsak egyetlen mértékegységet lehet vizsgálni. Van már a piacon olyan pH érték mérő eszköz is, amivel az úgynevezett ORP-ot is mérhetjük. A más néven redoxpotenciált egy kombinált ORP elektróda segítségével lehet megmérni.

Az ORP mérése nagymértékben hozzájárul a körülöttünk lévő anyagok tulajdonságainak meghatározásában. Az adwa.hu webáruházban olyan pH érték mérő műszerek is megrendelhetőek, amelyekkel a hőmérsékletet és a redoxpotenciált is lehet mérni. Az egyik praktikus termék a medence ph/EC/ORP mérő, ami az ára miatt is roppant keresett.

Az ADWA AD111 ipari pH mérő megbízható eredményeket szolgáltat ipari körülmények között is. Akkor még nem is beszéltünk az asztali pH érték mérőről, ami még 4 további paraméter ellenőrzésére és mérésére is szolgál. Ez a magas precizitású eszköz többféle elektródával választható, az aktuális ipari területnek megfelelően. Rendelje meg az igényeinek megfelelő műszert!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük