A Relax Dental Center minden igényt kielégít

Relax Dental Center
Relax Dental Center

A klinikán dolgozó szakorvosok minden esetben antiallergén svájci anyagokkal végzik a feladatokat. A Relax Dental Center munkatársai a kezelések előtt írásban tájékoztatják a pácienseket a beavatkozások pontos folyamatáról. A szűrővizsgálat alkalmával panoráma röntgent készítenek. A személyes konzultáción pedig a felmerülő kérdésekre készséggel válaszolnak.

A beavatkozást követően évente ingyenes kontrollt biztosít a klinika. Ennek az időpontjáról telefonon keresztül kap értesítést. Az orvosi központ sokféle eljárást végez. A Relax Dental Center szakemberei vállalják a fogszabályozást, a pótlást, a rákszűrést, a fogfehérítést, stb. A klinika weboldalán tájékozódhat az órarendről. Az ügyfélszolgálaton keresztül egyszerűen foglalhat időpontot.

Az intézmény a fogorvoslás minden területén jártas orvosokkal dolgozik. A szájsebészet mellett, elérhető a fogmegtartó, valamint a szájhigiéniás eljárás is. A Relax Dental Center otthonos környezetben fogadja a pácienseket, annak érdekében, hogy könnyebben feloldódhassanak.