A Salgó polc terhelhetősége egészen egyedi

Salgó polc terhelhetősége
Salgó polc terhelhetősége

Egy komoly polcrendszer több szempontnak meg kell feleljen. Az egyik ezek közül a teherbírás. Mivel a Salgó polc terhelhetősége rendkívül magas, ez a termék ideális számos ipari területre. A modern raktártechnikai megoldások lehetővé teszik napjainkban a sokkal logikusabb, rendszerezett tárolást, így a felhasználók helyet spórolhatnak meg, továbbá a tárolt termékek jobb átláthatósággal fognak bírni.

A fából készült polcok nem ideálisak bármilyen anyag és termék raktározására, mivel a teherbírásuk sokkal kisebb, mint a fémből készült változatoké. A Salgó polc terhelhetősége egészen egyedi, 3100 kg keretenként és 130 kg – 200 kg polconként. Ez nem mást jelent, mint azt, hogy rövidebb polcokon is rengeteg dolgot lehet felhalmozni, mindenféle veszély nélkül.

A Salgó polc terhelhetőségét a RAKTECH Magyarország Kft. vállalkozás minden esetben teszteli és csak a sikeresen szereplő polcokat juttatja el a megrendelőkhöz. Vegye fel Ön is a kapcsolatot a céggel a raktech.hu weboldalon keresztül, a hét bármelyik napján!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük