A súlyzó nélküli edzés előnyei

Intenset

Amikor valaki elhatározza, hogy lead a súlyából néhány kilót, esetleg az elért ideális súlyát akarja megtartani, akkor az edzést fontolgatja, de a legtöbben az edzőtermekre gondolnak. Pedig otthon is kiváló eredményt lehet elérni a jól kiválasztott gyakorlatokkal. A súlyzó nélkül edzésről még bővebben olvashatsz a www.intenset.hu weboldalon. Tökéletes választás és egyáltalán nem kell pótszerként tekinteni rá. Hatalmas előnye, hogy nem kell drága gépeket sem venned otthonra, sem pedig bérletet.

Nagyon jó a saját testsúlyos edzések hatékonysága. Az Intenset program is erre épül, amit Te is megismerhetsz az intenset.hu weboldalon. A program 5×3 hónapig tart, ha ezt végigviszed, akkor a végére képes leszel 100 darab négyütemű fekvőtámaszra is. Eljuthatsz odáig, hogy lesz egy feszes, tónusos tested és mindezt ingyenes otthoni edzéssel. Érdemes kipróbálnod, hiszen az Intenset program is teljesen díjmentes. Ezzel nincsen mit veszíteni, kizárólag csak nyerhetsz. Persze, mondhatnánk, hogy napjainkban semmire sincs időnk, mert a munka mellett ott van a család, a különféle napi elintéznivalók. Ezért sokan úgy gondolják, hogy csak álom marad, hogy tudjanak valamit kezdeni a makacsul karfiolosodó hasukkal, combjaikkal, fenekükkel. Mindazonáltal, időt kell szakítani legalább az otthoni edzésre, ami nem kerül túl sok időbe, viszont formál és óvja az egészséget. Az időpontját Te magad választod meg, úgy ütemezheted be a mindennapjaidba az otthoni edzés bármelyik formáját, ahogyan az életmódod és az alkatod megengedi.

De arra figyelj, hogy néhány alapelvet mindenképpen tarts be! A bemelegítés azért fontos, hogy elkerüld a sérüléseket, rá tudj hangolódni a komolyabb feladatokra. A nyújtás, levezetés segít lecsendesedni, megnyugodni, ez kiemelten fontos, ha az edzést este végzed. Tökéletesen formában tart ez az edzésforma, jót tesz a testnek, léleknek egyaránt. Tehát, ha nem szeretnél sok pénzt elkölteni az edzőtermekben és inkább otthon edzenél, akkor célszerű a remekül kidolgozott Intenset programot használnod.