A tetősík ablak gazdag választéka

tetősík ablak
Tetősík ablak

Egy padlásszoba kellemes hangulatát, főként a kintről besugárzó fény adja meg. Üzletünkből a tetősík ablak többféle modellben és méretben beszerezhető. Az üvegezést tekintve választhat két- és háromrétegű termékeink közül. Ezek viszonylag vastag szerkezetűek, tehát a törésveszély alacsonyabb, mint más hagyományos üvegek esetében.

A tetősík ablak kerete készülhet fából vagy műanyagból. A fa gombavédő bevonattal borított. A fa és a műanyag keretek előállításánál egyaránt fontos szempont a precizitás. Míg a műanyag termék csak a felső részen rendelkezik kilinccsel, addig a fából készült modell alul és felül is kilinccsel van felszerelve.

Az üzletünkből beszerezhető tetősík ablak eddig sok vásárló elégedettségét nyerte el. Erősségünk a széleskörű választékban rejlik, persze a minőség mellett. A megadott szabványok mellett, az egyedi igényeket is igyekszünk figyelembe venni. Amennyiben érdekelődik a termékeink iránt vagy kérdés merült fel Önben, habozás nélkül keressen fel minket elektronikusan, telefonon vagy személyesen!

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük