A tolóablak modern és helytakarékos

Tolóablak

Lakásfelújítás? Akkor nyílászárót Halász Attilával cseréltessen! Ez a szakember már sok éve a szakmában dolgozik és tolóablak ügyben is segíthet. 2005-ben kezdett el a nyílászárók világában dolgozni és azóta is rendületlen teszi a dolgát.

Azt már bizonyára sokan látták az amerikai filmekben, hogy mennyire praktikusak a különféle méretben és színben pompázó tolóablakok. Bizony ezek Európában nem annyira elterjedtek, mint például az Egyesült Királyságban.

Aki a lakásában szükségesnek tartja a helytakarékosságot, annak kifejezetten ajánlott ilyet beszereltetni a szűkebb helyekre, például a konyhába vagy a fürdőszobába. A tolóablak sokkal jobb megoldást kínál, ha szellőztetni szeretne, mert a buktatható típusokkal ellentétben, itt egy egész kockányi nyitott felületet kapunk.

Az elérhető kínálatot az ablakos.hu honlapon nézheti meg, ahol további információkat is olvashat a más típusú nyílászárókról. A tolóablak áráról szintén itt tud ajánlatot kérni egy űrlap kitöltésével, ami csupán néhány percet vesz igénybe.