Az erőkeret öttvözi a hatékonyságot

Erőkeret
Erőkeret

A multifunkcionális edzőgépek egyre több személyt érdekelnek, mivel praktikusak az otthoni használat szempontjából. Nem kell az edzőtermi bérletre költeni, hogyha akad a lakásban egy erőkeret, amivel bővül az elvégezhető gyakorlatok száma.

Evidens, hogy nem célszerű csupán egyetlen izomcsoportra fókuszálni, hiszen azzal még inkább elronthatjuk a testi arányainkat. Aki úgy gondolja, hogy nagyobb bicepszet szeretne, annak az egész felsőtestét meg kell dolgoztatnia a megfelelő végeredmény érdekében.

A testépítők nagy figyelmet fordítanak a tökéletes edzőterv kialakítására. Így a testük teljes izomzata egyenletesen fejlődik. Egy bizonyos szint elérése után az erőkeret segítségével lehet külön izomcsoportokat növelni az edzéssel, de szem előtt kell tartani, hogy ne vigyük túlzásba, például a fekvenyomást vagy az ülve evezést.

Az erőkerettel végezhetőek lapsúlyos, illetve tárcsasúlyos gyakorlatok is. A használata teljesen biztonságos a teherbírásának és a masszív kialakításának hála. A használata elsősorban otthoni környezetben ajánlott.