Az ideális nappali, a vendégvárás fő helyszíne

Ülőgarnitura

Időnként mindenkit felkeres egy-két vendég. Ilyenkor arra kell törekedni, hogy minél jobban érezzék magukat. Ez csak akkor lesz lehetséges, ha van elég hely a nappaliban. Egy nagy ülőgarnitúra mindenképpen kelleni fog, ha a vendégek fogadása jelenti a célt. Lehetőleg egy nagyobb, puhább változatot kell megvásárolni az internetről.

 

A butorolcson-webaruhaz.hu kínálatában számtalan ilyen típus található. Például, az Adam fantázianevet viselő, fabetétes, szivacsos garnitúra 6 személynek tud helyet adni. Szürke, piros, illetve bézs színekben vásárolható meg. Mintás huzattal rendelkezik. A modern, illetve a klasszikus stílusban berendezett otthonokban is jól mutathat. Két tagját kihúzhatós ággyá lehet alakítani. Ennek köszönhetően, a vendégek akár ott is alhatnak, ha ehhez tartja a kedvük. A szivacsos kivitelű Adél garnitúra inkább a bőrből készült szettekre emlékeztet.

Fényesebb felülettel rendelkezik, ezért elegáns benyomást kelt. A fehér változata kifejezetten jól mutat. Amennyiben valaki inkább a sötétebb színeket kedveli, akkor megveheti inkább akár a bordó, akár a barna változatot. Lehetőség nyílik az ennél kisebb garnitúrák megvásárlására is. Ezek könnyen elférnek a kisebb lakásokban. Ergonomikus kialakítással rendelkeznek, ezért nagyon élvezetes a rajtuk való üldögélés. Egyes esetekben lehetőség nyílik a szettekben lévő elemek külön történő megvásárlására. Az akciók figyelésének köszönhetően, igen jó lehetőségekre lehet lecsapni.

 

A kiszállítás Debrecen környékén ingyenes lehet. A települések listája a butorolcson-webaruhaz.hu oldalán kapható. 30 ezer Ft feletti rendelés esetén, az ország összes településére költségmentes a kiszállítás. A webáruház üzemeltetői mindenképpen felveszik előtte a kapcsolatot a megrendelővel. A megrendelt bútor épen fog megérkezni a kijelölt helyre. Amennyiben valaki egyszerre több bútort rendel meg, akkor elképzelhető, hogy mindegyik esetében külön kell majd kifizetnie a szállítási díjat. Erre azért van szükség, mert mindegyik ülőgarnitúra külön helyet foglal a tehergépkocsin.