Az infraszauna több méretben is kapható

Infraszauna

Ha szeretnénk egészségesen élni, mozogjunk sokat és étkezzünk megfelelően! Kerüljük a túl zsíros ételeket és fogyasszunk sok zöldséget, gyümölcsöt! Ezen kívül még számos módja létezik az egészséges életvitelnek. Az infraszauna például nagymértékben járul hozzá testünk méregtelenítéséhez, valamint kiváló hatással van az ízületi megbetegedésekre is.

Működési elve eltér a hagyományos finn szaunától, azonban hatása épp olyan kellemes. Az infraszauna működése során testünk a kibocsájtott infravörös fények segítségével melegszik fel, pont úgy, ahogy a Nap sugaraitól, melegétől.

A full spektrumú sugárzó az infravörös fény mindhárom változatát testünkbe juttatja, különböző mélységekbe. Így fejti ki jótékony hatását és teszi egészségessé testünket, lelkünket. Az infraszauna ma már nem számít luxuscikknek, hiszen kedvező ára révén bárki beszerezhet egyet otthonába.

Akár egy sarokba is telepíthető az egy szermélyes kivitel, amelyben ülve élvezhetjük a kényeztetést. Természetesen létezik nagyobb, akár négy fő befogadására képes változat is.