A Bauer cég büszke a magasnyomású kompresszorokra

Magasnyomású kompresszorok

Amikor nagymennyiségű sűrített levegőre van szükség, akkor csakis a profi megoldások, megfelelő szerkezetek jöhetnek szóba. A turbókompresszor alkalmazása kifogástalan abban az esetben, amikor nagy teljesítményről van szó. A turbókompresszor erejét az adja, hogy ebben egy vagy több fokozatban is akár, nagy fordulatszámon pörgetett speciális kialakítású forgórész található, amelyik mindig precíz munkát végez.

A korszerű turbókompresszor egyik ismérve, hogy az mindig olajmentes kivitelű és a hűtés hűtővízzel, fokozatosan megy végbe. A legnagyobb teljesítményre képes darabok 6 kV feszültségű motorral is rendelkezhetnek. Kisebb műhelyekben azonban kétségtelenül megfelelőnek, elégnek mondható a 400 V-os is. A turbókompresszor azért sokak első választása, mert ennek számos pozitívuma van. Talán a legfontosabb az, hogy ez olajmentesen állítja elő a levegőt, alacsony fajlagos teljesítményigénnyel rendelkezik és az üzemeltetésekor nem fogyaszt sokat. Ezeken kívül a szerkezet stramm, időtálló és az alacsony karbantartási és javítási költségek is nagy előnynek tekinthetőek. Ezen típuson kívül említést érdemelnek a magasnyomású kompresszorok. Ezek az ipari, búvárpalack töltő és légzési kompresszorok a Bauer cég legfontosabb, legismertebb termékei. A vállalkozás több mint egy fél évszázada kínál alternatívát a kiváló minőségű sűrített levegős berendezések piacán. Ennek a tapasztaltságát, szakmai hozzáértését és hátterét az igazolja a leginkább, hogy ez már a második világháborút követően is az iparág egyik meghatározó vállalkozása volt.

Ekkor és most is a magasnyomású kompresszorok sikere javarészt a profi, rutinos és innovációra törekvő tervezőknek, szakértőknek köszönhető. Itt nem maradhat ki a minőség iránti elkötelezettség sem, aminek hála a produktumok egyöntetűen a világ élvonalába tartoznak. A magasnyomású kompresszorok teljesen érthető okok miatt lettek a Bauer vállalat büszkeségei. Több évtizedes fejlesztési tapasztalata révén tudta megalkotni azokat a berendezéseket, amelyek csalódást egyetlen helyzetben sem okoznak és mindig megbízhatóak maradnak.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük