Bicikli lámpa a biztonságos közlekedésért

Életet menthet a biciklis lámba

Senki ne hívja ki a sorsot maga ellen, amikor kerékpárra ül. A bicikli lámpa ugyanannyira fontos tartozék, akárcsak a láthatósági mellény vagy a sisak, esetleg a biciklis táska.

Mindenki legyinthet, hogy jól megvilágított szakaszon közlekedik, ám ilyenkor is érhetnek váratlan meglepetések, amelyekkel érdemes számolni, mivel könnyen baleset lehet belőle a bicikli lámpa hiányából kifolyólag. Még a legegyszerűbb típus is nagyban javítja az esti látási viszonyokat, ezért sokkal biztonságosabbá válik a kerékpározás.

Elég nem észrevenni a kátyút és akkor már meg is van a baj. Hogyha világításról van szó, akkor természetesen ebben az esetben is találkozhatunk a modern LED technológiával. Két darab ceruzaelemmel olyan teljesítmény facsarható ki egyetlen LED lámpából, hogy leesik az ember álla.

Viszont, ha nem szeretnénk állandóan cserélgetni az elemeket, akkor választhatjuk az USB akkus kivitelt is, amit ugyanolyan egyszerűen feltölthetünk, akár egy mobiltelefont. A bicikli lámpával jól láthatunk este és minket is jobban fognak látni a gyalogosok, illetve az autósok.