Bőr pénztárca többféle méretben és színben

bőr pénztárca
Bőr pénztárca

A pénzünket, bankkártyáinkat, személyigazolványunkat és jogosítványunkat olyan helyen kell tartanunk, ahol ezek könnyen elérhetőek és biztonságban vannak. A legideálisabb erre egy szép, megfelelő méretű bőr pénztárca, ami nem utolsósorban pazar kiegészítő is.

Bár a pénztárca nincs mindig szem előtt, mégis érdemes figyelmet fordítani a külső jegyeire, hiszen a boltokban, hivatalokban, benzinkútnál állandóan előkaphatjuk. A bőr remek anyag egy ilyen kiegészítőnek. A pénztárcát ugyanis naponta többször kivesszük, kinyitjuk, pénzt teszünk bele, veszünk ki belőle, így jó, ha valóban strapabíró. A bőr pénztárca esztétikai okokból is jó választás, hiszen eleganciát és igényességet sugároz.

Manapság pedig rengeteg mutatós modell kapható belőle, mind női, mind pedig férfi kivitelben. A taskam.hu webshopban kiemelt hely jut a bőr pénztárcának, itt ugyanis szebbnél-szebb darabok közül választhatnak a vásárlók. A visszafogott fekete modellek mellett, színes darabok is kaphatóak többféle méretben és kivitelben.