Bővíthető nagy bőrönd a hosszú utazásokhoz

nagy bőrönd
Nagy bőrönd

Az élet egy nagy utazás- tartja a mondás. Sokan azonban nem ragadják meg az alkalmat és egyszer sem lépik át a földrajzi határaikat. Pedig amint megnyílik előttünk a világ, az élet és az utazás is teljesen más értelmet kap. Ha már szóba került az utazás, jó tudni, hogy a holmik tárolásához és szállításához érdemes beszerezni egy hatalmas bőröndöt. A 71-80 cm nagy bőrönd rendszerint üresen mintegy 5 kg-t nyom és kellő helyet biztosít az összes Önnel utazó holminak, hiszen a térfogata 100-105 l.

Kiszemelte már az úti célt? Ha igen, akkor már csak a táska vagy bőrönd megrendelése marad hátra. A nagy bőrönd kiválasztásakor érdemes olyan alapvető tulajdonságokra odafigyelni, mint például arra, hogy milyen keménységű a fedele, bővíthető vagy sem, van-e biztonsági zár a cipzárakon, erősítettek-e a sarkok, rendelkezik-e kerekekkel.

Ezek a guruló nagy bőrönd modellek fogantyúval húzhatóak, így a súly nem terheli a karokat, a vállat, esetleg a hátat. Színek terén széles a kínálat, nőies és férfias, valamint unisex árnyalatokból lehet választani.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük