Champagne, a pezsgők királya

champagne
Champagne

Ha ünneplésről van szó, akkor egyértelműen pezsgő kell az asztalra, illetve a poharakba kerüljön, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen az a bizonyos buborékos ital. Sajnos manapság rengeteg alacsony minőségű változat kerül az üzletek polcaira, amiknek szinte már köze sincs az igazi pezsgőhöz, nem beszélve a legnemesebb fajtákról, a champagne változatokról.

Ez utóbbiak csoportjába tartoznak azok a prémiumminőségű italok, amelyek a francia Champagne borvidékről származnak. Sokan keverik a pezsgő és a champagne fogalmát, azonban csak az a nedű viselheti az utóbbi megnevezést, ami a pezsgőgyártás szülőhazájából származik.

Tehát, ha valóban minőségi itallal szeretne koccintani a családjával, barátaival, kollégáival egy fontos esemény alkalmából, akkor keresse azokat a palackokat, amin Champagne szerepel, mint származási hely! A premiumitalnagyker.hu oldalon többet is találhat, így ha a lehető legegyszerűbben szeretné lebonyolítani a vásárlást, akkor ebben a prémiumtermékeket kínáló webáruházban nézzen szét!

Print Friendly, PDF & Email