DD Step csizma érdekes dekorációkkal

DD Step csizma
DD Step csizma

Habár a tél még egy kicsit messze van, a szülők tudják, hogy a gyerek lábbeli vásárlásnak még a hideg évszak előtt neki kell állni. Már most tudható, hogy az idei őszi-téli szezonban a DD Step csizma különböző változatai lesznek relevánsak. Ezek alkalmi kivitelben, valamint klasszikus változatban is készülhetnek.

Nagyon népszerűek lesznek a vastag párnázott talppal készült modellek, amelyeknél díszítésként szőrme felsőt, valamint eredeti fűzőket is használ a gyártó. A DD Step csizma készítői a színek terén ragaszkodnak a klasszikus trendekhez, azaz a fekete és a barna árnyalatok használatához. Természetesen néha tőlük sem állnak távol a merész kísérletek.

A lányoknak készült modellek között a halvány rózsaszín, a málna és a világos lila színek hódítanak. A többféle árnyalat keverése is jellemző. A kék és lila szín kombinációja nagyon eredetinek tűnik és tökéletesen kiegészíti egymást. A téli szezon vitathatatlan jellemzője a lakkozott ezüst és arany. A sötét árnyalatú DD Step csizma szintén aktuális lesz, de inkább csak a fiús lehetőségek között.