Dyson Airwrap, avagy a nők álma

dyson airwrap
Dyson Airwrap

Mi jut eszünkbe a hajegyenesítésről vagy a hullámosításról? Az extrém hőhatás. Ez azonban a Dyson Airwrap esetében egyáltalán nem igaz. A márka már amúgy is az innovációiról híres, így teljesen érthető, hogy a hölgyekre külön gondoltak.

Általában a hajkorona csak a tulajdonosának nem szokott tetszeni, hiszen aki egyenes szálakkal született az göndörre, a kanyarodó tincsek viselői pedig inkább egyenesre vágynak. Szerencsére egyikről sem kell lemondanunk és a hajunkat sem kell tönkretegyük. Pár évvel ezelőtt a több száz fokon égő vasalók voltak a boltok polcain és sokszor tapasztaltuk, hogy bizony gyorsabban megtörtek a hajvégek. Ennek azonban most vége! Elég egyetlen jó vásárlást csinálni és onnantól kezdve mindig olyan frizurával lépünk ki az utcára, ami tényleg az ízlésünknek megfelelő.

A Dyson Airwrap 1300 Watt teljesítménnyel megy, szó szerin magához vonzza és feltekeri a hajat. A cserélhető fej hozzájárul ahhoz, hogy a szárítást is letudjuk vele. Különlegessége, hogy mindezt levegővel teszi!