Egészséges Intim torna férfiaknak

intim torna férfiaknak
Intim torna férfiaknak

A férfiaknál a merevedési probléma leküzdéséhez néhány egyszerű gyakorlat is elég lehet. Számos weboldal intim torna férfiaknak szlogennel csalogatja a téma iránt érdeklődőket, akik merevedési problémájukra keresnek egyszerű megoldást. Kipróbálásával kárt senki sem tehet magában, sőt, jótékony hatását tapasztalni fogják. Számos tudományos írás született már a témában, de mindegyik lényege, hogy a férfiak az úgynevezett Kegel-izmokat mozgassák meg. Ezek az izmok a vizelést segítik.

A módszer lényege, hogy vizelés közben az izmok összehúzásának segítségével 5 másodpercre magát a vizelést kell visszatartani. Az intim torna férfiaknak tehát hasznosak, de mindenképpen csak olyan gyakorlatokat szabad végezni, amelyek nem károsak a férfi potenciára. A Kegel-izmok segítenek abban is, hogy szexuális aktus közben ne kerüljön sor a korai magömlésre.

Az intim tornával nemcsak a férfiasság növelést lehet elősegíteni, de jótékony hatással van a prosztatára, a húgyhólyagra, a végbélre. Segíti a vérben az oxigén ellátást, sőt, a torna gyakorlásával a spermium száma megnövelhető, az ondó sugara pedig erősebb lesz. Mielőtt hozzáfogna az intim tornához, előtte tájékozódjon a témában, vagy kérje ki szakember véleményét! Az intim torna férfiaknak hasznos a merevedési problémák leküzdésében.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük