Egyszerű a munka a laminált padló alátéttel

laminált padló alátét
Laminált padló alátét

A burkolásnak külön tudománya van, amit érdemes megismerni, ha az otthonunkban szeretnénk egy kis felújítást végezni a saját kezünkkel. Ami a különféle parketta elemek elhelyezését illeti, az igen egyszerű az összepattintható kialakítás révén, de azért adni kell a részletekre, amilyen a laminált padló alátét megfelelő elhelyezése is.

Erre a szigetelő rétegre nagy szükség van. A fő szerepe a hő megtartása és adott estekben a kisebb egyenetlenségek kiküszöbölése, valamint egy olyan felület létrehozása, ami meghosszabbítja a parketta élettartamát. A laminált padló alátét egyedi puzzle kialakításának hála, könnyedén összeilleszthető. 4 milliméteres vastagsággal rendelkezik.

Alápincézett lakásoknál ideális megoldásnak minősül a jelenléte. A nedvességnek remekül ellenáll, de ennek ellenére párazáró fóliára és szigetelőszalagra külön szükség van az alkalmazása során. A laminált padló alátét 1×0,5 méteres táblákban kapható. Kiváló befektetés, amit kár veszni hagyni. Öröm vele a munka, amit mi magunk is megtapasztalhatunk bármikor.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük