Élje a mindennapjait korlátozás nélkül!

korlátozás nélkül
Korlátozás nélkül

A modern élet diktálta feltételek miatt, nagyon kevés időnk van a közeli rokonok gondozására. Ha gondoskodást, állandó ápolást, szabadidőt és minősített orvosi ellátást szeretne nyújtani a számukra, korlátozás nélkül állnak rendelkezésre a Csepeli intézményünk lakórészei. Az Olajág Otthonok mindent megtesznek azért, hogy a szerettei kényelmesen érezzék magukat. Mitől félnek az idősek a legjobban?

Egyedül maradni, hisz ez a legrosszabb dolog a számukra. A legjobb megoldás ebben az esetben, ha idős emberek összegyűlnek egy olyan helyen, ahol a nap 24 órájában ellátást kapnak korlátozás nélkül. Csepeli otthonunk napos, pozitív és színes környezetben található.

A létesítmény mindennel fel van szerelve a kényelmes tartózkodáshoz. Két- és többágyas szobákkal is rendelkezünk. A mozgáskorlátozottaknak speciális ágyakat is biztosítunk. Az idősebb embereknek friss levegőre van szükségük. Az intézményben megtett sétákhoz egy hatalmas, hangulatos udvar szolgáltatja a tökéletes helyszínt, amit a lakók korlátozás nélkül kihasználhatnak.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük