Ellenáll a külső hatásoknak a folyékony fólia

folyékony fólia
Folyékony fólia

A víz egy univerzális oldószer, ami szinte minden kémiai vegyülettel reakció lép, megváltoztatva azok szerkezetét. Ennek eredményeként korrózió, összetétel változás, feloldódás és más típusú negatív hatások figyelhetőek meg az anyagokon. Ilyen típusú szigetelés a folyékony fólia is, ami folyamatos és egyenletes réteget képez, valamint nagy megbízhatóság jellemez. 

Ezen túlmenően könnyen alkalmazható, nem igényel speciális készségeket a munkavállalók részéről és viszonylag olcsó. Az épületszerkezetekre nézve, a nedvesség valódi csapás, ami bármilyen körülmények között negatívan befolyásolja az építőanyagokat, legyen az fa, tégla, fém vagy akár beton.

Ezen kívül nedves környezetben mikroorganizmusok alakulnak ki, amelyek korrózióhoz vezetnek. Ezért az épületszerkezetek nedvességtől való védelme fontos és szükséges feladat a kőműveseknek. A feldolgozásnak sokféle módja van, de a legegyszerűbb és legnépszerűbb a folyékony fólia, amit széles körben használnak a padlók és tetők nedvességtől való védelme érdekében.