Előtető üvegből? Ez is jól mutat a teraszon

classuveg.hu

Az előtető távol tartja az ajtótól, faltól a csapadékot és a direkt napsütést, tehát praktikus funkciót lát el. Amikor rossz időben hazaérünk, nem ázunk bőrig, ameddig kinyitjuk a bejárati ajtót. Mindezek mellett, lényeges az esztétikai kinézete is, hiszen tulajdonképpen egy ilyen szerkezet a ház dísze, ezért sokan döntenek az üvegből készült variációk mellett. A classuveg.hu linkre kattintva további részleteket tudhat meg az üveg előtetők kivitelezéséről.

Néhol lehet látni előtetőt az ablakok fölé szerelve, de az udvaron a szemetes tárolók fölött is hasznos. Impozáns megoldást nyújt az üvegből készült előtető, mert egyrészt jól néz ki, másrészt átengedi a fényt, nem árnyékolja be az alatta nyíló lakóteret. Ezekből létezik egyszerűbb és exkluzív kategóriába tartozó előtető egyaránt, mert bőven van választék. Aki ilyen építményt szeretne, annak igazán van miből válogatnia. Edzett, ragasztott biztonsági üvegből készülnek az exkluzív kategóriába tartozó üveg előtetők. Ebben az esetben is teljes mértékben garantált a biztonság, mert egy esetleges töréskor a két üveg közötti ragasztóréteg összetartja a táblát. A másik megoldás a már meglévő fa- vagy vasszerkezetre ragasztott biztonsági üveg. Ez is nagyon jól mutathat, ha profi módon van megoldva. A Class Üvegstúdió munkatársai, a felsoroltakon kívül, egyedi és különleges elképzeléseket is megvalósítanak, ezért célszerű hozzájuk fordulni.

A weboldalon megtekinthetjük az igazán különleges referenciamunkáikat, amelyekből akár ötleteket is meríthetünk. A cég elégedett ügyfelei között számos magánszemély, bank, irodaház, bevásárlóközpont található. Gyorsan dolgoznak a szakemberek, nem húzzák az időt, a felmérést követően a végső beépítés általában 2 héten belül megtörténik. Ez egy kiváló és igencsak ritka jellemző, amit csak nagyon kevés vállalkozás mondhat magáénak. Vannak, ahol heteket, hónapokat kell várni, amíg elkészül a munka. Nem úgy a Class Üvegstúdió esetében, ahol a megbízhatóság és gyorsaság alapelvárás. Keresse fel Ön is!