Esztétikus megjelenésű Carl Schmidt Sohn termékek

Carl Schmidt Sohn
Carl Schmidt Sohn

Az 1829-ben alapított vállalat világszerte ismert és elismert minőségű termékeket dob ​​piacra. A Carl Schmidt Sohn a kezdetektől fogva olyan hatékonyan fejlődött, hogy képes volt túlélni két világháborút és a nagy gazdasági világválságot. Az online katalógusunkban a cég számos kategóriában képviselteti magát.

A Carl Schmidt Sohn széles evőeszköz választékkal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő kanalat, kést, villát. A termékek designja a moderntől a klasszikusig, a színestől a részben aranyozott felületig terjed. Az egyes eszközök önmagukban vagy egy készlet részeként is beszerezhetőek, bármilyen alkalomhoz és stílushoz.

A társaság a különféle minőségi osztályú konyhai kiegészítők széles választékát is kínálja, amelyek megfelelnek a legmagasabb funkcionális és esztétikai követelményeknek. A legjobb eredmény elérése érdekében, a márka csak kiváló minőségű tapadásmentes bevonatot használ. A Carl Schmidt Sohn termékek gyorsan nélkülözhetetlenné válnak minden konyhában.