Fiókos tároló a gyerekjátékok számára

Fiókos tároló

Sokszor feltevődik a kérdés, hogy mibe kerüljenek bele a gyerekek játékai. Aki nem igazán kedveli a dobozos megoldást, annak ott van a kettesszámú opció, a fiókos tároló.

Ez egy olyan könnyű szerkezetű, több fiókkal rendelkező szekrény, amely elég nagy ahhoz, hogy bele lehessen pakolni a játékokat, viszont elég alacsony ahhoz, hogy egy 5-6 éves gyerek is könnyen felérje a legfelső fiókot. Így nem kell mindent dobozokba pakolni, majd egymásra rakni, aztán pedig újra leszedni a legfelsőket, hogy hozzájussanak a legalsókhoz. Persze, van, akinek akkora helye van otthon, hogy a dobozokat egymás mellett tarthatja, de ez a legtöbb magyar családnál nem így van.

Még egy plusz pont a fiókos tárolónak, hogy a fiókokban külön lehet válogatni a különböző játékokat, illetve a kisebb csecsebecsék sem süllyednek olyan mélyre bennük, hogy ne lehessen belőlük könnyen kihalászni, ha szükség van rá. Ha több gyerek van a családban, akkor érdemes külön fiókos tároló szekrényt kijelölni nekik, hogy ne legyen vita abból, hogy melyik játék kié.