Fogfehérítés és fogkőlevétel fájdalom nélkül

fogfehérítés és fogkőlevétel

Még a legjobb otthoni szájápolási rutin sem képes alaposan eltávolítani a lepedéket, különösen a nehezen hozzáférhető helyekről. Sem a hagyományos, sem a divatos elektromos fogkefék nem felelnek meg a feladatnak. Alapos fogfehérítés és fogkőlevétel végett tehát szakemberhez kell fordulni.

A professzionális foghigiénia a lepedék és a fogkő eltávolítása a fogazat elemeiről. A mechanikus és automatikus cselekvések sorozata különböző szerszámok, eszközök és műszerek használatával jár. A professzionális fogfehérítés és fogkőlevétel a legjobb megelőzési mód, ami a fogsor elemeit szépen és egészségesen tartja. De az eljárás más problémákat is megold.

Ilyen például a fogak és az íny közötti terület tisztítása, a zománc fényesítése, amiből a foltok eltűnnek, a polírozás, ami által a fogak felülete simává válik és lassítja a lerakódások kialakulását, illetve a zománc megerősítése, mivel a professzionális tisztítás mineralizációval végződik. A fogfehérítés és fogkőlevétel eljárás fájdalommentes és gyors. Ezért az esetükben nincs szükség érzéstelenítésre.