Gal babaváró a magzat ideális fejlődéséért

gal babaváró
Gal babaváró

Terhesség alatt a vitaminok szedése bizonyítottan jó, ugyanis ezek a magzat fejlődésére pozitív hatással vannak. A terhesvitaminok kimondottan úgy vannak kifejlesztve, hogy minden olyat tartalmazzanak, amire a babának és a mamának is szüksége lehet.

A Gal babaváró figyel arra is, hogy a termékei természetesek legyenek, tehát a hozzávalók organikusak, gyógy-és fűszernövényekből származnak. Ez a készítmény minden vitamint, nyomelemet, ásványi anyagot megfelelő mennyiségben és arányban magába foglal. Egy adag Gal babaváró annyit tartalmaz mindenből, amennyi a hatásosnak talált dózis, sem többet, sem kevesebbet. Van benne elegendő zsírban és vízben oldódó vitamin is, hiszen egy embernek mindkettőre szüksége van, főleg áldott állapotban, mivel kell a védelem a kicsinek is.

Ez a termék szedhető attól a pillanattól, amint megfordul a fejünkben a családtervezés, egészen a szoptatás végéig. Mivel sok kismamánál hallani, hogy vitaminhiányos, ezért ajánlott idejében elkezdeni a Gal babaváró használatát, megelőzve így a hiányt.