Hair transplant clinic 10 év garanciával

Hair transplant clinic

Nincs abban semmi rossz, ha valaki a modern orvostudomány segítségével szeretne szépülni. Napjainkban már nem csupán a nők szeretnék kihasználni az ebben rejlő előnyöket, hanem a férfiak is.

A hair transplant clinic szakemberei értenek a hivatásukhoz, ezért érdemes hozzájuk fordulni, ha segítség kellene. A legmodernebb, FUE-technológia használatával szépítik meg a pácienseket. A műtét altatás nélkül, helyi érzéstelenítéssel történik.

A hair transplant clinic szerint érdemes rászánni egy teljes napot, mert a hajszálak átültetése hosszadalmas eljárás. A pácienseknek reggel kell megjelenniük a klinikán. Ezt követően az orvosok felvilágosítást adnak arról, hogy miként történik a beavatkozás. Kevesen tudják, hogy lehetőség nyílik a filmezésre, az olvasásra és a beszélgetésre is a hajbeültetés közben.

Így egyetlen páciens sem fog unatkozni. A hair transplant clinic épületét el lehet hagyni a műtét után. 3 hét elteltével vissza kell jönni ellenőrzésre. Általában, ekkorra már eltűnnek az apró, tűszúrásnyi sebek a fejbőrről.