Harmóniát visz az életünkbe a Messina szekrénysor

Messina szekrénysor
Messina szekrénysor

Egy igazán nagy nappalinak örülhetünk az otthonunkban ahová egy speciális bútorrendszert szeretnénk behelyezni? Akkor a Messina szekrénysor az, amire érdemes figyelmet szentelni. Minden darabja egyszerűen kivételes ennek a terméknek.

Fém polctartókkal merevített pakolófelületek, 18 milliméteres forgácslap szerkezet, az élek ABS élfóliával vannak lezárva, ami biztosítja a sima és díszes külsőt. A hátlap 3 milliméteres HDF lemez. Az igazán nagy előny, hogy a Messina szekrénysor darabokból áll össze. Ennek hála, a helyhez könnyedén illeszthető. Amennyiben igényünk van rá és a szoba méretei is engedik, az alapegység mellé még újabb kiegészítő részeket is vásárolhatunk.

Amennyiben nem fér be a teljes Messina szekrénysor, akkor lecsíphető abból néhány rész és így is praktikus megjelenést garantál. Az igényre szabás lehetősége miatt sokan kedvelik és nekünk sem fog csalódást okozni a Messina szekrénysor. Bátran tervezhetünk vele hosszútávra, mert még a fokozott terhelés mellett is kiállja az idők próbáját, miközben harmóniát visz a helyiségbe.

Messina szekrénysor