Hatékony vágást biztosít a Felco metszőolló

Felco metszőolló
Felco metszőolló

A kertészkedés lehet valóságos öröm vagy igazi gyötrelem, attól függően, hogy milyen odaadással végezzük. Továbbá, fontos még a professzionális szerszámok megléte, a Felco metszőolló pedig ilyen. Legyen szó virágok, bokrok, fák, fűszernövények neveléséről és gondozásáról, azokat rendszeres időközönként vágni, alakítani kell.

Néha az elszáradt ágaktól és száraktól muszáj megszabadulni, míg máskor a forma megadása a cél vagy a betakarítás. Az elfásodott szárak, gallyak eltávolításában a Felco metszőolló profi munkát végez. A jól ismert svájci gyártó, a tőle maximálisan elvárható precizitással és kiváló alapanyagok felhasználásával hozta létre a vágóeszközöket.

A praktikumra, ergonómiára sokat adtak a készítők és tervezők. A Felco metszőolló ennek megfelelően remekül a kézbe simul és a fogó rész jól eloszlatja a vágási energiát, amit a pengékre összpontosít. Ilyen formában még a vastagabb ágak lemetszése sem okoz majd nehézséget. Több kivitel között lehet válogatni, amelyek a parasztplaza.hu oldalon ismerhetőek meg közelebbről.