Helytakarékos jellegű az L alakú íróasztal

L alakú íróasztal
L alakú íróasztal

A lehető legpraktikusabban és legkényelmesebben kell berendezni az irodát, ahol a nap nagy részét töltjük, mert csak így tudunk maximális teljesítményt elérni. Kisebb termekbe az L alakú íróasztal ideális választásnak minősül, ugyanis nagyon helytakarékos, így minden négyzetcentiméter kihasználható.

Ilyen asztalok sok típusban, kialakításban és méretben vásárolhatóak a bathori.hu webáruházból. Nagyon jól néz ki az A/51 L alakú íróasztal, aminek a magassága 73, a hosszú oldalai 114/114, a rövid oldalai pedig 80/80 cm. Az asztallap egy fémváz szerkezeten fekszik, így vízszintesen elvezethetőek a kábelek.

A függőleges kábelvezetés pedig a lábak belsejében történik, tehát esztétikailag is tökéletes megoldást ad ez a termék. 2 cm szintezési tartományon belül, a lábak magasságban állíthatóak. Az L alakú íróasztal nagyon jó megoldás akkor is, ha egymás mellett van elhelyezve kettő vagy három.

Jobbos és balos kivitelben egyaránt megvásárolhatóak ezek a remek, helytakarékos darabok. A kollégák minden bizonnyal nagyon fognak örülni az ilyen modern példányoknak. Azonban egyetlen irodából sem nélkülözhetőek a magas nívójú tárgyaló székek, amelyeknek minősége rendkívül fontos.

A bathori.hu internetes szaküzlet ezeket is nagy választékban bocsájtja az érdeklődők rendelkezésére, méghozzá igen kedvező áron. A felhozatal akciós tárgyaló székek kategóriájában fellelhető a Talk típusú, amire 2 év garanciát biztosít a gyártó.

Viszont ez csak egyik ok arra, hogy ezt válassza, az ergonomikus kialakítása, a kárpitozott szivacsborítása, kiváló tartóssága és az esztétikus jellege mind mellette szólnak. Ugyanakkor a felsőbb kategóriás tárgyaló székek megvételére is lehetőséget nyújt ez a cég, például nagyon szépen mutat a Nadeo Steel típus, hiszen rendkívül elegáns és kényelmes darab.

A hosszú tárgyalások ideje alatt kiváló szolgálatot tesz. Látogasson el erre a honlapra, ha igazán stílusosan szeretné berendezni az irodáját, mert itt színvonalas termékeket talál! Hosszú élettartamú bútorokat szerezhet be innen.

Print Friendly, PDF & Email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük